Opis i djelatnost

Proizvodnja i ugradnja PVC i Alu stolarije.

Euroinvest doo je relativno mlada ali i inovativna firma, osnovana 1997.god. U Lukavcu pored Tuzle, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost Firme je proizvodnja i ugradnja plastike i aluminijske stolarije po narudžbi. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman proizvoda, počevši od prozora, ulaznih i garažnih vrata, roletni, grila, ograda preko zimskih vrtova, fasadnih sustava, svih vrsta termoizolacijskog stakla i prozorskih klupica.

Kvaliteta bez kompromise

Stolarija vrhunske kvalitete, od naj kvalitetnijih repromaterijala u jednom mjestu. da  je Vizija koja se držimo od samog nastanka Firma U 1997god. Uspješno realizovani projekti, zadovoljstvo kupaca i stalni poslovni rast potvrđuju da su naše poslovni duh, inovativna rješenja i kvaliteta, jedini put za sigurnu uspjehu. Euroinvest posjeduje certifikat, sustav upravljanja kvalitetom serije ISO 9001 :. 2000 TE CE oznaka za izvoz U EU. Kao i certifikat i ateste za sve repromaterijale koji se koriste u proizvodnji PVC i alu stolarije.

Dugogodišnje iskustvo

21 godina iskustva i hiljade zadovoljnih klijenata čine nas ponosnim i motiviraju nas na neopuštanje. Iz godine u godinu, Euroinvest polaže Dosta pažnje u razvoju i optimiranju svih proizvoda s ciljem da i dalje budemo i ostanemo najbolji. Naša vizija nije samo prazna floskula Nego težnja za najboljim mogućim kvalitetom.

Tvrdnje i činjenice

Danas firma Euroinvest u stalnom slučajnom broju 10 radnika s prosječnim starosnom dobi od 35god. Kapacitet proizvodnje linija za PVC stolarije, aluminijska arhitektura i termoizolacijsko staklo iznosi oko 40 prozora dnevno, a vrata standardnih dimenzija do nas cijelo vrijeme stavlja u poziciju da možemo odgovoriti na svaki Pitanje tržišta u području proizvodnje stolarija. pored velikog uspjeha na domaćem tržištu poduzeća, od svoje ukupne realizacije izvozi oko. 40 -50% proizvoda u zemljama regije i europskim Unije kao što su Hrvatska, Italija, Njemačka, Francuska, Austrija.

Gdje se vidimo u narednom razdoblju ?

Cilj nam je i u narednim godinama nastaviti s tendencijom rasta i slijediti našu poslovnu politiku,
te sa stalnim edukacijama i praćenjem novih tehnologija dodatno unaprijediti naše proizvode i usluge. 
Što se poslovnog uspjeha tiče, cilj nam je dalje držati čvrstu poziciju na domaćem tržistu,
povećati procenat izvoza u zemlje EU, te da u budućnosti budemo izvrsni u svim područjima poslovanja.

Novo!

Od sada novo u BIH.
6-komorni sistem.Saznajte više

Provjeren kvalitet!

Euroinvest sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima.Naši partneri