O nama

Riječi vlasnika.

Poštovani kupci!

Ovom prilikom želim da Vas pozdravim i da Vam se zahvalim što ste  posjeti Našu  Web Stranicu , kao i na Vašem interesovanju za proizvode i usluge Firme Euroinvest Lukavac. Kao privatno preduzeće za proizvodnju i montažu Plastične  i Aluminijske stolarije, osnovani daleke 1997god., U ovoj godini slavili smo 18 Godina postojanja i uspješnog poslovanja.

Obostrano zadovoljstvo

Naravno da Naš uspjeh Nebi bio moguć bez Vas Cijenjeni kupci, pogotovo Vas Koji ste saradnjom sa nama i kupovinom nasih proizvoda  postali dragi prijatelji i partneri naše kuće, samim tim ste zajedno sa našim radnicima i menadžmentom doprinijeli u stvaranju naše poslovne karijere i poslovnog uspjeha , na čemu smo  svima Vama Duboko zahvalni.

Uspješna saradnja

Takođe Želim da istaknem Naše čestite dobavljače materijala Koji su sve ove godine  bili poslovni i ekspeditivni u sporuci materijala. obzirom da je riječ o naj jačim kompanijama sa kojima sarađujemo Iz PROGRAMA pvc i alu sistema, jako SMO ponosni da smo okruženi sa najboljima Iz branše.

Kvalitet bez kompromisa

I na kraju ukoliko Još niste Naš KUPAC, naša poruka je da kupite Naše proizvode , i da se lično uvjerite u naš slogan "kvalitet  bez kompromisa", svim našim dosadašnjim kupcima  se  jos jednom iskreno zahvaljujemo na poslovnoj saradnji.

Svima Vama Koji Ste posjetili naš web sajt , želim svako dobro u budućem životu i radu.Za Euroinvest d.o.o. 
Direktor: Selvedin Šahić

Novo!

Od sada novo u BIH.
6-komorni sistem.Saznajte više

Provjeren kvalitet!

Euroinvest sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima.Naši partneri