Grilje

Prestiž, harmonija i ljepota.

Između različitih sistema zaštite i zamračivanja prisutnih u mediteranskoj arhitektonskoj tradiciji, grilje bez sumnje zauzimaju počasno mjesto. Zahvaljujući svojoj visokoj estetskoj vrijednosti kao komponente fasade, daju prestiž, harmoniju i ljepotu svakoj zgradi.

Grilje izborEstetika i trajnost

Vile, kuće, zgrade, planinske kuće, povijesne zgrade... dekorativna funkcija grilja je optimalna u svim arhitektonskim rješenjima. Brojni oblici i boje zadovoljavaju i najspecifičnije potrebe. Otportnost i stabilnost profila od pvc-a omogućuju izradu elemenata koji se mjenjaju s protokom vremena. Ljepota grilja od pvc-a ostaje nepromijenjena kako godine prolaze, bez obzira na utjecaj sunca, ultravioletnih zraka, slane vode, vjetra, kiše i smoga. Sve to, naravno, bez zamornog i skupog rada na održavanju i sa ekskluzivnom garancijom.

 

Čvrstoća i sigurnost

Svi profili koji se koriste za okvire, krila i panele pojačani su u unutrašnjosti s pojačanjima od pocinčanog čelika. Poseban postupak zavarivanja u uglovima, uz kutnik od nehrđajućeg čelika, garantiraju maksimalnu otpornost na vremenske prilike čak i u ekstremnim uvjetima. Posebna struktura i pribor za zatvaranje, osiguravaju također djelotvornu barijeru od provale.

 

Sve prednosti vidljive na prvi pogled

Novo!

Od sada novo u BIH.
6-komorni sistem.Saznajte više

Provjeren kvalitet!

Euroinvest sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima.Naši partneri